Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Turkopticon not working? [SOLVED]

  1. #1
    User
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Question Turkopticon not working? [SOLVED]

    Hello, I'm new to the forum and hope someone can help me. Three days ago Turkopticon suddenly stopped working for me. The arrows never show up beside hits. I've tried reinstalling it, updating it, updating my browsers (Chrome & FF), etc., etc. and nothing works. Does anyone know if it's still working? Or can you recommend something which works in the same way?

    Any help will be appreciated. Even if someone can just reply that it's working fine for you then I'll know it's me and that will help narrow the search for a solution.

    Thank you!

    Oh, and before it broke, I had not downloaded or installed anything else new that would have made it stop. It just seems to have randomly stopped working.
    Last edited by RandomWorker; 10-16-2014 at 04:32 PM.

  2. Thanks: (3)
  3. #2
    Pony

    Tjololo's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Washington DC Metro area
    Posts
    13,638
    Thanks
    18,304
    Thanked 33,201 Times in 10,418 Posts

    Default

    Have you tried clicking the shield in your URL bar? Or, you could use Miku's version

    EDIT:

    Phrasing
    Last edited by Tjololo; 10-16-2014 at 05:39 PM.
    My: Twitch | Hitbox
    Phone: (540) 751-8697
    My Scripts:

    MTF POSTING GUIDELINES

  4. Thanks: (5)
  5. #3
    User
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Default

    THANK YOU!!

    I've never encountered that before and didn't even notice it. Gah.. ok, everyone else please just ignore my idiotic ranting.

  6. Thanks: (1)
  7. #4
    User sparklyspunkykat's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    7
    Thanks
    5
    Thanked 12 Times in 3 Posts

    Default

    Thank you so much I was having the same trouble today!
    Last edited by sparklyspunkykat; 10-17-2014 at 04:42 PM.

  8. Thanks: (2)
  9. #5
    Pony

    Tjololo's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Washington DC Metro area
    Posts
    13,638
    Thanks
    18,304
    Thanked 33,201 Times in 10,418 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by RandomWorker View Post
    THANK YOU!!

    I've never encountered that before and didn't even notice it. Gah.. ok, everyone else please just ignore my idiotic ranting.
    nah you're fine, it's come up pretty frequently. Glad someone actually made a post about it so that others can find the solution.
    My: Twitch | Hitbox
    Phone: (540) 751-8697
    My Scripts:

    MTF POSTING GUIDELINES

  10. #6
    User
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I was also having trouble with this. Thanks for the tip!

    Now that Turopticon is working, my color coded search script isn't working. I've reinstalled, etc. with no improvements. Any ideas? Thanks!

  11. #7
    User Nibelheim's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    13
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    TO is working, but the TO pay column isn't functioning in Hit Scraper.

    Edit:
    N/m, got it working. Had to change a line in the code. If anyone else is having this issue just edit the code and change:

    https://api.turkopticon.istrack.in/

    to

    http://turkopticon.ucsd.edu/api/
    Last edited by Nibelheim; 10-18-2014 at 05:54 PM.

  12. #8
    Furca Media Andy's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Santa Monica, CA
    Posts
    2,205
    Thanks
    1,206
    Thanked 3,788 Times in 927 Posts

    Default

    48 minute transcription. $24 reward. Buy yourself 24 burgers after finishing as a reward.

    email andy@furca.com
    Follow me on twitter: https://twitter.com/andylaws

  13. #9
    User o0Monte0o's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United States
    Posts
    97
    Thanks
    68
    Thanked 123 Times in 55 Posts

    Default

    I had this same problem. Chrome doesn't like TO apparently. I actually really dislike that it will tell you that there are "unsafe scripts", but it won't show you what they are. (Or at least, I can't find out how to get it to show what they are.)

    It's a bit of a pain having to click that shield so often though. Hopefully something changes somewhere, either in TO or in Chrome, so it's not considered "unsafe" anymore. Either way, at least I know I'm not alone. Thanks for posting!

  14. Thanks: (1)
  15. #10
    User LadyBug's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Cali
    Posts
    62
    Thanks
    762
    Thanked 48 Times in 21 Posts

    Default

    I installed Miku's version script to my chrome browser. It was working at first, but now I am noticing that it stops working once I narrow my search down. Specifically when I choose a minimum amount for each HIT. Like "Find HITs that pay at least .70". It only stops working when I do that.

    Hmm.. well it started working. But then I blocked a requester, which made the page auto refresh, and TO disappeared again. So now it just seems like it's happening randomly.
    Last edited by LadyBug; 11-06-2014 at 05:13 PM.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •