Login screwed up

Discussion in 'General' started by russ43015, Sep 23, 2012.

  1. russ43015

    russ43015 User

    Joined:
    Sep 17, 2012
    Messages:
    181
    Likes Received:
    0
    Why do I get a login error message everytime I log in, yet when I click on a forum it shows I'm logged in. This is my ip address.

    Here is an email I got:

    Dear russ43015,

    Someone has tried to log into your account on mturk forum with an incorrect password at least 5 times. This person has been prevented from attempting to login to your account for the next 15 minutes.

    The person trying to log into your account had the following IP address: 67.149.74.57

    All the best,
    mturk forum

    Also, the remember me box does not work.
     
  2. ohsostrange

    Joined:
    Aug 13, 2012
    Messages:
    2,891
    Likes Received:
    779
    The IP address of the person they think tried to log fraudulently is your actual IP address?
     
  3. abrahamrohithroy

    Joined:
    May 24, 2012
    Messages:
    886
    Likes Received:
    0
    Is this your location and ISP?

    IP:67.149.74.57
    server location:Canton in United States
    ISP:WideOpenWest
     
  4. russ43015

    russ43015 User

    Joined:
    Sep 17, 2012
    Messages:
    181
    Likes Received:
    0
    Yes, that is my ip address.
     
  5. Stlrfn

    Stlrfn Banned

    Joined:
    Jan 22, 2012
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    Well Howdy neighbor!

    I have no idea why that would happen and have never gotten an email from here because of it. But it does always show me as a guest when I first log in. Also, I get logged out very quickly if I do not click on the remember me box. It is probably an issue with the board settings.
     

Share This Page